ویژگی تایم لپس گوگل ارث به روز رسانی شد

تغییرات جهان در ۲ سال گذشته از دریچه گوگل ارث

تغییرات جهان در ۲ سال گذشته از دریچه گوگل ارث ما دیجیتال: به گزارش ما دیجیتال، گوگل خصوصیت Timelapse را در گوگل ارث با داده های دو سال گذشته به روز کرده است.


به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، طبق اعلام بیانیه اخیر غول فناوری گوگل، خصوصیت «تایم لپس» در گوگل ارث با دو سال داده جدید به روز شده است.
خصوصیت Timelapse یک خصوصیت جذاب است که به ما امکان می دهد ببینیم سیاره ما در طول زمان چگونه تغییر کرده است. این ابزاری است که توسط Google Earth بوجود آمده و از تصاویر ماهواره ای برای نشان دادن چگونگی تکامل مکانهای مختلف در طول سال ها استفاده می نماید.
گوگل اخیرا بروزرسانی بزرگی را برای خصوصیت Timelapse در Google Earth عرضه نموده است که دو سال داده های اخیر را به آن افزوده است.
این بروزرسانی جدید حاوی چندین پتابایت داده جدید است که سالهای ۱۹۸۴ تا ۲۰۲۰ را پوشش می دهد و داده های جدید سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ هم به آن اضافه شده است. این بدان مفهوم است که کاربران حالا می توانند ببینند که جهان در چند سال قبل چگونه تغییر کرده است و چیزهایی نظیر اثرات تغییرات آب و هوا، شهرنشینی و بلایای طبیعی بر کره زمین را شاهد باشند.
تلاشهای گوگل برای جمع آوری اطلاعات، علاوه بر جمع آوری اطلاعات ارزشمند، به تصاویری خیره کننده از راه خصوصیت هایی مانند نمای فراگیر و نمای خیابان منجر گردیده است. به این ترتیب، ما می توانیم داده های بیشتری را نسبت به گذشته ببینیم و تحلیل و بررسی نماییم.
همینطور می توانیم ببینیم که شهرها چگونه رشد و توسعه یافته اند، روند ذوب شدن یخچال های طبیعی چگونه بوده است و جنگلها چگونه از بین رفته اند.
قابل ذکر است که دانشمندان از این خصوصیت برای مطالعه تغییرات آب و هوا و تاثیر فعالیتهای انسانی بر روی کره زمین استفاده می نمایند.
خصوصیت Timelapse در Google Earth موجود است و میتوان از راه مرورگر وب به آن دسترسی پیدا کرد یا آنرا به شکل یک برنامه برای دستگاههای Android و iOS دانلود کرد.
این خصوصیت به کاربران این امکان را می دهد تا مکانهای خاص را به دلخواه خود بزرگ نمایی یا کوچک نمایی کنند، تغییرات را از زوایای مختلف مشاهده کنند و حتی نماهای مورد علاقه خویش را با دیگران به اشتراک گذارند.
به قول گوگل، خصوصیت Timelapse برای افزایش آگاهی عمومی از تأثیر تغییرات اقلیمی، شهرنشینی و جنگل زدایی بوجود آمده است. این شرکت با چندین سازمان همچون ناسا، برنامه Landsat سازمان زمین شناسی ایالات متحده و ماهواره های Sentinel متعلق به آژانس فضایی اروپا همکاری کرده است.
خصوصیت به روز شده Timelapse هم اکنون علاقه و هیجان زیادی را در میان کاربران بوجود آورده است. خیلی از مردم به سراغ شبکه های اجتماعی رفته اند تا دیدگاه های خویش را در مورد آن به اشتراک گذارند و ترس خویش را نسبت به تغییراتی که شاهد بوده اند، ابراز کنند.
بعضی از کاربران هم از این اطلاعات برای تکمیل پروژه های خود مانند ویدئوهای تایم لپس از مکانهای خاص یا مقایسه مناطق مختلف در طول زمان بهره برده اند.
خصوصیت Timelapse تنها یکی از ابزارهای بسیاری است که در دسترس پژوهشگران، دانشمندان و فعالانی است که برای رسیدگی به تغییرات اقلیم و ارتقای پایداری تلاش می کنند. گوگل همینطور در چندین پروژه انرژی های تجدیدپذیر سرمایه گزاری نموده و در تلاش است تا ردپای کربن خویش را کم کند.
اگر شما هم می خواهید تغییرات منطقه خویش را طی چهار دهه گذشته بررسی کنید، خصوصیت Timelapse ابزاری عالی برای شماست. ضمن این که اگر به تماشای مکانهای زیبا در سرتاسر جهان علاقه دارید، گوگل بیشتر از ۸۰۰ تایم لپس از ۳۰۰ مکان مختلف تهیه کرده است. این تایم لپس ها را میتوان در یوتیوب به صورت دو بعدی و سه بعدی مشاهده کرد و گوگل حتی به کاربران اجازه دانلود کلیپ ها را هم به صورت جداگانه داده است.
چرا این بروزرسانی مهم است؟
از آنجاییکه جهان همچنان با تأثیرات تغییرات آب و هوایی دست و پنجه نرم می کند، دسترسی به داده های دقیق و قابل اعتمادی که بتواند به ما در درک تغییرات اطرافمان کمک نماید، مهم می باشد.
خصوصیت به روز شده Timelapse ابزار قدرتمندی است که می تواند به ما در انجام این کار کمک نماید.
چه دانشمند باشید، چه دانشجو یا صرفا در مورد دنیای اطراف خود کنجکاو باشید، خصوصیت Timelapse نمای جالب و آموزنده ای از گذشته، حال و آینده سیاره ما عرضه می دهد.



1402/01/20
10:55:14
5.0/5
317
تگهای خبر: ابزار , پروژه , دانش , دانلود
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات