بهبود بلع در بیماران سرطانی با یک تکنولوژی جدید

بهبود بلع در بیماران سرطانی با یک تکنولوژی جدید ما دیجیتال: ما دیجیتال: این تکنولوژی جدید با «دیسفاژی» حتی در شدیدترین اشکال آن مقابله می کند.


به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، این اختراع جدید متعلق به شرکت «True Angle» در شهر «ادمونتون» است و موبیلی- تی(Mobili-T) نام دارد که مخفف «Mobile Therapist» است. این فناوری به بیماران مبتلا به دیسفاژی کمک می نماید تا بلع راحت تری داشته باشند. دیسفاژی یک اصطلاح پزشکی برای کسانی است که در عمل غذا خوردن و بلع با مشکل مواجهند.
جانا ریگر(Jana Rieger)، مدیر عامل شرکت «True Angle»، زمانی که به عنوان یک دانشمند بالینی کار می کرد و به بیمارانی که سرطان سر و گردن داشتند و در نتیجه در خوردن و بلع مشکل داشتند، کمک می کرد، این ایده به ذهنش رسید.
ریگر به سی بی سی نیوز گفته است: این یک مشکل بسیار آزاردهنده از نظر احساسی و فیزیکی است.
حتی شنیدنش هم وحشتناک است وقتی به این فکر می کنید که غذا برای ما انسانها چه معنایی دارد و خوردن غذا چه لذتی به همراه دارد.
این خبرگزاری داستان یکی از بیماران را روایت کرده است که توسط موبیلی- تی به او کمک شده است.
دیوید جیمیسون(David Jamieson) پس از آن که حدود دو سال قبل به سرطان سر و گردن مبتلا شد و پزشکان برای بیرون آوردن یک تومور سه سانتی متری و سایر غدد لنفاوی، حفره ای از گوش تا گردنش در سمت چپ صورتش ایجاد کردند با دیسفاژی دست و پنجه نرم می کند.
در این جراحی چیزی که به آن پایه زبان می گویند که در پشت گلو قرار دارد و غذا را به سمت پایین هل می دهد، برداشته شد.
جیمیسون می گوید: بلع فعال برای یک انسان بسیار پیچیده است. این چیزی نیست که فقط به گلو محدود شود بلکه ماهیچه های گردن و عضلات شانه را نیز درگیر می کند.
او اظهار داشت: اگر یک تکه غذا خیلی بزرگ باشد، در گلوی من گیر می کند و این اتفاق افتاده است و ترسناک است.
دستگاه موبیلی- تی با قرار گرفتن در زیر چانه و استفاده از سنسورهای کوچک برای نظارت بر کارهای ماهیچه ای گلو به بلع کمک می نماید.
ریگر می گوید: شما می توانید آنرا روی هر عضله ای در بدن خود قرار دهید و این دستگاه انقباض عضله، مدت زمان آن و میزان آنرا متوجه می شود.
این دستگاه دارای اپلیکیشنی است که اهداف تمرینی بیمار را ردیابی می کند و فرد را با پزشکش در ارتباط نگه می دارد.
جیمیسون به سی بی سی نیوز اظهار داشت که این اپلیکیشن به عنوان یک محرک خوب عمل کرده و بیمار را تشویق می کند تا حتی زمانی که می خواهد تسلیم شود، به تلاشش ادامه دهد.




منبع:

1402/02/04
15:20:54
5.0/5
331
تگهای خبر: اپل , دانش , دستگاه , ردیاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات