رییس جهادداانشگاهی:

فعالیت در مرزها آبادانی کشور را به دنبال دارد

فعالیت در مرزها آبادانی کشور را به دنبال دارد به گزارش ما دیجیتال، کردستان رئیس جهاد دانشگاهی ضمن اشاره به اینکه فعالیت در مرزها آبادانی کشور را به همراه دارد، اظهار داشت: استان مرزی کردستان ظرفیتهای زیادی برای توسعه دارد که باید مورد حمایت قرار گیرد.


دکتر حسن مسلمی نائینی امروز پنجشنبه(۱۰ خردادما) در دیدار با امام جمعه سنندج، اظهار نمود: کردستان استانی فرهنگی است و فداکاری های زیادی در این استان به انجام رسیده تا امنیت کشور پایدار باشد، اما با وجود تمامی تلاشهای صورت گرفته متاسفانه هنوز از توسعه محروم مانده است.
وی ضمن اشاره به این که فعالیت در مرزها آبادانی کشور را به همراه دارد اضافه کرد: استان مرزی کردستان ظرفیتهای زیادی برای توسعه دارد که باید مورد حمایت قرار گیرد.
رئیس جهاددانشگاهی کشور بیان نمود: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی توانمند است که از آغاز انقلاب تا کنون پایدار مانده و با نیروهای متخصص دارای ایمان و دین فعالیتهای بی نظیری در زمینه های مختلف علمی انجام داده است.
به نقل از ایشان، در حوزه های دامپروری، کشاورزی و درمان فعالیتهای زیادی صورت گرفته که باید در استان کردستان هم به کار گرفته شود؛ این امر ارزش افزوده زیادی را به استان خواهد آورد. در حوزه معادن هم جهاد دانشگاهی دانش بالایی دارد که می تواند در استان کردستان که یک استان معدنی به حساب می آید، مثمر ثمر باشد.
وی کردستان را سرزمین گیاهان دارویی ذکر کرد و اضافه کرد: در حوزه گیاهان دارویی هم با فرآوری میتوان بستر صادرات این محصولات را در استان فراهم نمود.
جهادانشگاهی با تولید علم سالم رفاه جامعه و توسعه کردستان را فراهم کند
ماموستا رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه این دیدار ضمن تسلیت شهدای خدمت اظهار داشت: شهید رئیسی توجه ویژه ای به استان کردستان داشت و در طول سه سال خدمت خود سه بار با هدف حل مشکلات به کردستان سفر کرد.
وی ادامه داد: انتخابات پیش رو از اهمیت زیادی برخوردار بوده و امید که مسؤلان و مردم با حضور پرشور خود جبران منافات کنند.
ماموستا رستمی، اعلام نمود: علم در دنیای امروز خیلی مهم است و خداوند بزرگ، خود نخستین معلم علم است و این امر در آیات مختلف قرآن تکرار شده است.
وی ضمن اشاره به این که هر علمی که توسعه دهنده بوده و در ارتباط با مسایل دینی و یا مادی باشد، در دین مبین اسلام اهمیت دارد، بیان نمود: علمی که در دین مبارک اسلام مورد توجه قرار گرفته همه حوزه ها را شامل می شود و تبعیضی در آن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه خداوند مسلمانان را به علم آموزی تشویق می کند، اظهار داشت: مجهز شدن به علم روز برای همه اقشار جامعه و تأمین رفاه بشر الزامی است.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری علم باید جهان را آباد کند، اضافه کرد: کشورهایی که از علم برای ساخت بمب و نابودی بشر استفاده می نمایند، در واقع به علم بی احترامی کرده و آنرا بی ارزش می کنند.
وی با تاکید بر این که خداوند می خواهد که با علم آرامش نصیب جامعه شود و بشر به رفاه برسد خاطرنشان کرد: علم تنها تربیت و تعلیم نیست، بلکه باید در حوزه های صنعت و معدن، کشاورزی، دریایی و هوایی و سایر زمینه ها تولید شود.
ماموستا رستمی با اشاره به اینکه تولید علم به حرکت در آوردن چرخ توسعه کشور را به دنبال دارد، اظهار داشت: چرخ توسعه در کردستان کُند حرکت می کند و این امر باید به واسطه به کارگیری علم در حوزه های مختلف و جهش تولید تسهیل شود که تحقق این امر فقط با مشارکت مردم امکان پذیر است.
به قول ماموستا رستمی، فرهنگ سازی در روستاها برای کار و تلاش لازمه تحقق مشارکت مردم است و ایجاد کارخانجات و صنعت با استفاده از ظرفیتهای موجود مستلزم تحقق جهش تولید است.
وی با بیان اینکه، جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که فراگیری آن مورد تأیید همگان است، تصریح کرد: این نهاد علمی و انقلابی باید همه مسائل توسعه حوزه های مختلف را در استان به کارگیرد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تکیه بر این که جهاد دانشگاهی امروز بندگی و خدمت گذاری به جامعه و بشریت را معنا کرده است، تصریح کرد: این نهاد علمی باید به واسطه نیروهای متخصص خود و تلاش جهادگونه، علم سالم را تولید و در راه رفاه جامعه به کار گیرد.
به نقل از ایشان، جهاد دانشگاهی می تواند بیمه اقتصادی کشور و استان را فراهم آورد و مردم باید نسبت به توسعه کشور و مسائل اقتصادی روشن سازی شوند.
اکبر اسدی رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان هم در شروع این جلسه، با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی نهادی دانش بنیان و منشا فعالیتهای مهمی در کشور است، اظهار نمود: نقطه نظرات مقام معظم رهبری نسبت به جهاد دانشگاهی همچون نکات بر جسته این نهاد انقلابی است که همواره باید مورد تاکید مسؤلان قرار گیرد.
ایشان در ادامه ایسنا، ایکنا، مرکز افکارسنجی، فعالیت در حوزه های پژوهشی و دانش بنیانی، کشاورزی، نمایندگی رویان و برگزاری دوره های مهارت محور در قسمت آموزش و فعالیت در حوزه اشتغال و کوشش برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها را اهم فعالیتهای جهاددانشگاهی استان ذکر کرد.




منبع:

1403/03/18
01:19:56
5.0/5
281
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات