پژوهش بر روی جلبک اسپیرولینا برای درمان کم خونی از جانب جهاددانشگاهی
به گزارش ما دیجیتال، کارشناس گروه فارماکوگنوزی و داروسازی جهاد دانشگاهی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بزودی محصول جدیدی به نام جلبک اسپیرولینا را که بعنوان مکمل غذایی برای درمان کم خونی معرفی می کند، به بازار عرضه خواهد نمود. این محصول هم اکنون در مرحله پژوهش و توسعه است.
مونا غیاثی یکتا، کارشناس گروه فارماکوگنوزی و داروسازی جهاد دانشگاهی در گفتگو با ایسنا، در مورد محصولات عرضه شده در نمایشگاه اظهار داشت: محصولاتی که در این نمایشگاه وجود دارد، به طور عمده شامل فرآورده های دارویی و غذایی هستند که از عصاره ها و اسانس های گیاهی تهیه شده اند. عصاره هایی که از ترکیبات طبیعی گیاهان دارویی استخراج می شود، همچون گیاهانی چون سیلیمارین، خار مریم و دیگر محصولات مشابه که هم اکنون در صنعت دارویی استفاده می شود.
استفاده از متدهای پیشرفته در استخراج عصاره ها
ایشان در ادامه اضافه کرد: این عصاره ها با استفاده از متدهای پیشرفته ای استخراج شده اند که بر مبنای تحقیقات علمی و پژوهشی بهینه سازی شده اند. هدف ما اینست که عصاره ها با خلوص بالا و درصد ترکیبات موثر در داروها استفاده شوند تا بیشترین تاثیر را داشته باشند.
غیاثی یکتا ضمن اشاره به محصولات موجود در نمایشگاه اضافه کرد: هم اکنون داروهایی مانند داروهای مدیتروپیک، دتوکسین، لیورسیل و نیکلابسین در نمایشگاه موجود است. این داروها برای درمان بیماری هایی نظیر دیابت، آلزایمر، ترک اعتیاد و موارد مشابه کاربرد دارند.
او همینطور تاکید کرد: هدف ما اینست که داروها را با هزینه های پایین و کیفیت بالا در دسترس مردم قرار دهیم، به صورتی که افراد بتوانند این داروها را به سادگی از داروخانه ها تهیه کنند.
مشارکت جهاد دانشگاهی در بازارهای بین المللی
غیاثی یکتا در رابطه با فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمینه صادرات محصولات دارویی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بعنوان یک نهاد دولتی، درحال انجام فعالیتهای زیادی برای صادرات محصولات به کشورهای مختلف است. تابحال قراردادهایی با کشورهایی مانند ترکیه و آلمان منعقد شده است و محصولات ما به این کشورها ارسال شده است. هم اکنون محصولات در مرحله بررسی آفلاتوکسین ها در آلمان قرار دارند و بعد از بررسی های لازم، در صورت تأیید، محصولات در آنجا عرضه خواهند شد.
محصول جدید جلبک اسپیرولینا
این مقام مسئول همینطور در رابطه با یکی از پروژه های جدید جهاد دانشگاهی عنوان کرد: «در حال حاضر تمرکز ما روی جلبک اسپیرولیناست. این جلبک بعنوان یک مکمل غذایی برای درمان کم خونی و بعنوان قرص آهن ارگانیک درنظر گرفته شده است. البته این پروژه هم اکنون یک طرح تحقیقاتی است و اطلاعات دقیق تری نمی توانم در این مرحله عرضه دهم.
خدمات جهاد دانشگاهی به دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان
غیاثی یکتا در انتها به خدمات جهاد دانشگاهی برای دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان اشاره نمود و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بعنوان یک مرکز رفرنس سازمان غذا و دارو، خدمات تخصصی مختلفی برای دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان عرضه می دهد. این خدمات شامل کمک به دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو برای محصولات طبیعی و گیاهی است. ما می توانیم از صفر تا صد در فرایند دریافت مجوز و فرمولاسیون داروها با این شرکت ها همکاری نماییم.
منبع: madigital.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب