لبیک فرمانده کل فراجا به رهبر انقلاب از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد

لبیک فرمانده کل فراجا به رهبر انقلاب از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد ما دیجیتال: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پی سخنان امشب فرمانده معظم کل قوا پیامی صادر کرد.



در پی سخنان امشب فرمانده معظم کل قوا، سردار رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، پیامی به شرح زیر صادر کرد:
محضر مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا دام ظله العالی سلام و تحیت
سربازان جهادی و جان برکف تان در فراجا، سخنان به حق، مدبرانه، مقتدرانه و غرور آفرین حضرتعالی که مشت محکمی بر یاوه سرایی های دشمنان قسم خورده، خبیث و مزدوران آنان بود را به گوش جان شنیده و مصمم تر از گذشته، در راه تحقق اوامر گوهر بار، سر از پا نخواهند شناخت؛ بی گمان، یاد و خاطر همرزمان شهید مان، به ویژه شهدای عزیز جنگ خائنانه ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونی خبیث و آمریکای جنایتکار، ضد ملت شجاع، شهیدپرور، مقتدر و سرافراز مان، برای همیشه تاریخ، در اذهان و قلوب ما نقش خواهد بست و تا انتقام خون گرانبهای شان و تحقق وعده الهی " فتح و نصرت "، از هیچ کوششی دریغ نخواهیم ورزید.
والعاقبه للمتقین
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران
سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان


منبع:

1404/07/02
09:32:20
5.0/5
73
تگهای خبر: بو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین در مادیجیتال

پربحث ترین در مادیجیتال

جدیدترین در مادیجیتال

madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات - مادیجیتال: نبض تپنده دنیای فناوری در دستان شما. آخرین اخبار دنیای تکنولوژی و IT را دنبال کنید