مدیر عامل سازمان عمران شهر تهران عنوان كرد؛
پروژه های عمرانی شهرداری تا آخر سال به ۸۰ پروژه می رسد
به گزارش ما دیجیتال، مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت پروژه های عمرانی پایتخت اظهار داشت: پروژه شهید شوشتری تا آخر آذر ماه تکمیل خواهد شد و تمام پروژه شهید بروجردی هم تا آخر سال به اتمام خواهد رسید.
مهدی صداقتی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت پروژه های شهر تهران، اظهار داشت: از شروع دوره ششم مدیریت شهری تابحال ۵۲ پروژه عمرانی را افتتاح کردیم و تا آخر سال هم ۲۸ پروژه دیگر افتتاح می گردد و تعداد کل پروژه ها به ۸۰ پروژه می رسد.
وی اضافه کرد: در این ماه با باز شدن دو حرکت ترافیکی دیگر، میدان فتح به شکل کامل باز خواهد شد؛ ان شاءالله تا پایان ماه هم پروژه تقاطع های S ۱۷ (تقاطع محور دو گاز و بزرگراه خرازی) را افتتاح می کنیم؛ ۱۲۰۰ میلیارد برآورد هزینه این دوره است. سالیان سال قسمتی از این پروژه ساخته، اما رها شده بود و اجزای سازه ای پل مورد سرقت قرار می گرفت و برای مردم خطرساز بود. این محور بزودی به بهره برداری می رسد که دو حرکت ترافیکی شرق به شرق و غرب به غرب را تعیین می کند.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ضمن اشاره به وضعیت پروژه میدان سپاه خاطرنشان کرد: این پروژه در خیابان خواجه نصیر درگیر معارضین تأسیساتی است و دو سوم انتهایی زیرگذر حداکثر تا دو ماه دیگر تمام می شود و یک سوم ابتدایی در خیابان خواجه نصیر که درگیر معارضین تأسیساتی است درحال رفع است. پس از رفع معارضین تأسیساتی ۳ تا ۴ ماه دیگر به زمان نیاز داریم تا پروژه را تکمیل نماییم. امید داریم تا آخر سال این پروژه را تکمیل نماییم.
وی در ارتباط با پروژه میدان سبلان اظهار داشت: فاز دوم پروژه میدان سبلان (مسیر دور میدان بسمت جنوب بزرگراه شهید صیاد شیرازی) هم تا آخر آذرماه افتتاح می گردد. در راه دور میدان بسمت شمال بزرگراه یک لوله آب سایز ۸۰۰ و یک لوله گاز وجود دارد. این دو مشکل را باید رفع و فرایند آنرا طی نماییم که زمان بر است و حدود ۶ ماه طول خواهد کشید. کار های تأسیساتی این پروژه دشوار می باشد، اما تلاشمان اینست تا آخر دوره به نتیجه برسانیم.
صداقتی در انتها تصریح کرد: پروژه شهید شوشتری تا آخر آذر ماه تکمیل خواهد شد و تمام پروژه شهید بروجردی هم تا آخر سال به پایان خواهد رسید.
منبع: ایسنا
منبع: madigital.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب