سفر ژاپن به قمر مریخ

سفر ژاپن به قمر مریخ
به گزارش ما دیجیتال، ماموریت بلندپروازانه ژاپن برای جمع آوری و برگرداندن نمونه از یکی از قمر های مریخ 20 اکتبر امسال میلادی  انجام می شود.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ای اف پی، کاوشگرMMX که با همکاری آژانس های فضایی آمریکا، اتحادیه اروپا، چند دانشگاه و شرکت فناوری ساخته شده احیانا به اکتشاف سرمنشا منظومه شمسی و حیات روی زمین منجر می شود.
سازمان هوا فضای ژاپن( JAXA) اعلام نمود موشک H3 همراه MMX در ساعت ۴: ۴۱ دقیقه ۲۰ اکتبر به وقت محلی ژاپن ازمرکز فضایی تانگاشیما به فضا پرتاب می شود.
این فضاپیما به مدت سه سال در مدار مریخ باقی می ماند و می کوشد روی قمر فوبوس این سیاره فرود بیاید. این فضاپیما حداقل ۱۰ گرم از مواد موجود روی سطح قمر را جمع آوری می کند و از طرف دیگر کاوشگر IDEFIX روی سطح مشاهداتی انجام می دهد.
علاوه برآن این ابزار فضایی قمر Demios مریخ را هم رصد می کند اما روی آن فرود نمی آید. کپسول بازگرداندن نمونه به زمین در ۲۰۳۱ میلادی در استرالیا فرود می آید.
آژانس هوافضای ژاپن امیدوار است این مأموریت شیوه تشکیل مریخ و قمرهایش را توضیح دهد. همینطور این سازمان اعلام نمود در این مأموریت امکان استفاده از فوبوس بعنوان یک ایستگاه فضایی طبیعی هم بررسی می شود.


منبع:

1405/06/02
12:13:05
5.0/5
7
تگهای خبر: ابزار , دیجیتال , زمین , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲