معرفی سكانداران ایرانی فناوری؛

قدرتمندی ایرانیان در فناوری

قدرتمندی ایرانیان در فناوری ما دیجیتال: امروزه ایرانیان زیادی در حوزه فناوری در آمریكا فعال می باشند و توانسته اند به مدارج عالی مدیریتی دست یافته و چشم ها را خیره نمایند.



به گزارش ما دیجیتال به نقل از مدیوم، در روزهای اخیر نیز شاهد انتخاب دارا خسروشاهی به عنوان مدیرعامل شركت اوبر بودیم.توجه ایرانیان به اهمیت موضوع آموزش و تاكید بر این امر در فرهنگ ایرانی و در میان خانواده های ایرانی یكی از دلایل پیشرو بودن جامعه ایرانیان مقیم آمریكا در حوزه علم و فناوری است.
در ادامه با برخی از بنیانگذاران شركت های معروف فناوری، حامیان مالی آنها و همین طور مدیران عامل این نوع موسسات كه ایرانی هستند آشنا می شویم.
۱- دارا خسروشاهی: مدیرعامل فعلی اوبر، مدیرعامل سابق اكسپدیا
۲- علی و هادی پرتوی: علی پرتوی LinkExchange را تاسیس كرد و هادی پرتوی یكی از بنیانگذاران Tellme Networks بود. هر دو شركت توسط مایكروسافت خریداری شدند. این دو برادر از سرمایه گذاران اولیه در شركت های موفقی مانند فیس بوك، دراپ باكس، ایربی ان بی، اوبر، زپوس و بسیاری دیگر از شركت های نوپا بوده اند. در نهایت این دو برادر Code.org را تاسیس كردند كه یك سازمان غیرانتفاعی برای آموزش علوم رایانه و كدنویسی به دانش آموزان است.
۳- امیر خسروشاهی: یكی از موسسان شركت نروانا است كه در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می كند. اینتل با پرداخت ۴۰۰ میلیون دلار این شركت را خریداری كرد. بد نیست بدانید كه امیر خسروشاهی با سه نفر دیگر نسبت فامیلی دارد و با آنها قوم و خویش است.
۴- شروین پیشه ور: یكی از موسسان و مدیر اجرایی Hyperloop One و یكی از موسسان و مدیرعامل Sherpa Capital. او قبلا مدیرعامل شركت سرمایه گذاری Menlo Ventures بود و در اوبر و سپس Warby Parker سرمایه گذاری كرد. او قبل از این فعالیت ها WebOS را تاسیس كرد.
۵- پیرامید یار: موسس شركت ای – بی
۶- پژمان نوزاد: یكی از موسسان و مدیرعامل شركت سرمایه گذاری Pear Ventures كه در دراپ باكس، LendingClub، Gusto، Guardant Health، Philz Coffee، DoorDashو غیره سرمایه گذاری كرد. وی پیش از این از طریق Amidzad Ventures در پی پال سرمایه گذاری كرده بود.
۷- آرش فردوسی: یكی از بنیانگذاران و مدیر امور فنی دراپ باكس
۸- امید كردستانی: مدیر اجرایی توییتر و مدیر كل سابق كسب و كار گوگل
۹- باب ماینر(رابرت نمرود): یكی از بنیانگذاران شركت اوراكل. خانواده او در دهه ۲۰ میلادی از استان آذربایجان غربی به آمریكا مهاجرت كردند.
۱۰- كیوان بیك پور: یكی از موسسان و مدیرعامل شركت پریسكوپ كه توسط توییتر خریداری شد.
۱۱- بابی یزدانی: یكی از موسسان و مدیرعامل Cota Capital و Signatures Capitalكه در گوگل، دراپ باكس، اوبر، Bonobos، Bina، Salesforce و غیره سرمایه گذاری كردند. وی قبلا شركت نرم افزاری Saba Software راتاسیس كرده بود.
۱۲- سعید عمیدی: موسس و مدیرعامل مركز فناوری Plug and Play كه یكی از بزرگترین مراكز حمایت از شركت های نوپا و یكی از مهم ترین سرمایه گذاران اولیه در دره سیلیكون آمریكا محسوب می شود كه بعدها به قطب فناوری اطلاعات آمریكا مبدل شد.
۱۳- شین راد: موسس Tinder یكی از شبكه های اجتماعی موبایلی برای دوست یابی است.
۱۴- لیلی صرافان: مدیرعامل Home Care Assistance (HCA) ارائه دهنده خدمات خانگی درمانی – مراقبتی از سالمندان با بیش از ۶۵۰۰ كارمند و بیشتر از ۲۰۰ میلیون دلار درآمد سالانه.
۱۵- علی روغنی: مدیرعامل YCombinator Continuity با یك میلیارد دلار سرمایه. وی قبلا مدیر امور مالی پیكسار و توییتر بوده است.
۱۶- كامران الهیان: رئیس و یكی از بنیانگذاران Global Catalyst Partners كه یك شركت سرمایه گذاری بین المللی محسوب می شود. وی قبلا Cirrus Logic و چند شركت دیگر برای تولید انواع نیمه هادی ها را تاسیس كرده بود.
۱۷- محسن معظمی: مدیر عامل شركت فناوری Columbus Nova Technology Partners. معاون اول قبلی سیسكو و یكی از موسسان Stanford Business Systems كه توسط Kurt Salmon Associates خریداری شد.
۱۸- شین تجارتی: رئیس و مدیرعامل شركت Honeywell در منطقه آسیا، آفریقا، غرب آسیا و اروپای شرقی. Honeywell در فهرست ۱۰۰ شركت برتر مجله فورچون در رتبه ۷۳ قرار دارد.
۱۹- حسین اسلامبولچی: مدیرعامل سابق AT&T Labs و مدیر سابق امور فنی شركت مخابراتی AT&T.
۲۰- فرهاد محیط: كارآفرین، موسس و مدیرعامل شركت هایی مانند lipagram، BizRate، Shopzilla كه همگی خریداری شدند.
۲۱- داریان شیرازی: موسس Radius، یك پلتفورم بازاریابی برای كسب و كارهای كوچك كه توانست بیش از ۸۰ میلیون دلار سرمایه جذب كند.
۲۲- فرزاد ناظم: مدیر امور فنی سابق یاهو كه هم اكنون خود و همسرش نوشین هاشمی Hand Foundation و چند سازمان غیرانتفاعی دیگر را اداره می كنند.
۲۳- سالار كمانگر: مدیرعامل سابق یوتیوب و هفتمین كارمندی كه به گوگل پیوست.
۲۴- پدرام كیانی: مدیر امور مهندسی شركت اوبر
۲۵- بیژن ثابت: از سرمایه گذاران مشهور در توییتر و تامبلر.
۲۶- شاهین فرشچی: یكی از شركای شركت سرمایه گذاری Lux Capital در حوزه فناوری.
۲۷- تورج پرنگ: معاون اول Corp. Development در GoDaddy. از مدیران ارشد سابق شركت های UpCounsel، Jaxtr و غیره.
۲۸- شایان زاده و الكس مهر: موسسان Zoosk از سایت های دوست یابی با بیش از ۱۸۰ میلیون دلار درآمد سرانه.
۲۹- بابك پهلوان و نیما اصغربیگی: از موسسان CleverSense كه توسط گوگل خریداری شد. هر دو نفر هم اكنون از مدیران ارشد گوگل هستند.
۳۰- نرگس بنی اسدی: موسس / مدیرعامل Bina Technologies، از شركت های فعال در حوزه بیوانفورماتیك كه توسط Roche خریداری شد. وی هم اكنون معاون اول همین شركت است.
۳۱- كیوان مهاجر: بنیانگذار و مدیرعامل SoundHound كه در زمینه ابداع فناوری های شناسایی صوت و جستجوی صوتی فعالیت می كند و بیش از ۷۵ میلیون دلار در آن سرمایه گذاری شده است.
۳۲- حسام اسفندیارپور: موسس و مدیرعامل شركت Genapsys كه در حوزه ژنتیك فعال است و بیش از ۴۵ میلیون دلار در آن سرمایه گذاری شده است.
۳۳- مصطفی رونقی: مدیر امور فنی شركت Illumina فعال در حوزه ژنتیك با سرمایه ای بالغ بر ۲۸ میلیارد دلار.
۳۴- امیرعلی طلاساز: یكی از موسسان و رئیس شركت Guardant Health كه اخیرا ۵۵۰ میلیون دلار سرمایه برای مبارزه با بیماری سرطان دریافت كرد.
۳۵- نیما قمصری: مدیرعامل شركت Blend، ارائه دهنده خدمات وام مسكن با جذب ۱۶۰ میلیون دلار سرمایه.
می توان به این فهرست تعداد دیگری از جوانان ایرانی مقیم آمریكا را افزود كه سن وسال كمتری دارند و فعالیت در حوزه سرمایه گذاری و فناوری و به خصوص فناوری های پزشكی، امنیتی و مبتنی بر هوش مصنوعی را تازه آغاز كرده اند.
برخی از این افراد كه در سال های آینده در مورد آنها بیشتر خواهیم شنید، عبارتند از سام معتمدی، یاسمین رضوی، پارسا سلجوقیان، پیام بنازاده، علی كاشانی، مهدی صمدی، احسان سعیدی، دانیال اهیایی، بن نادر، بابك علمیه، دانیال احمدی زاده، پدیده كمالی زارع و كاوه وجدانی.
اما جوانترین ایرانی مقیم شمال قاره آمریكا كه در دنیای فناوری خودی نشان داده سروش قدسی است كه تنها ۱۵ سال سن دارد. وی موسس Slik.ai است كه به كاربران امكان می دهد آدرس ایمیل افرادی را كه در شركت یا موسسه مدنظرشان كار می كند و با وی آشنایی قبلی ندارند پیدا كنند و برای او پیام ارسال كنند. سروش قدسی می گوید افراد با جستجو در سایت این شركت می توانند مطمئن باشند كه اطلاعات تماس هر فردی را در دنیا با دقت ۹۵ درصد می یابند و می توانند برای وی پیام بفرستند. البته برای استفاده از این خدمات باید حداقل ۷۰ دلار در ماه هزینه كنید.
 

1396/06/09
14:30:17
5.0/5
5268
تگهای خبر: فناوری , گوگل , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات