معاون وزیر ارتباطات:

لزوم بكارگیری نخبگان در صنعت میكروالكترونیك

لزوم بكارگیری نخبگان در صنعت میكروالكترونیك ما دیجیتال: معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات با تاكید بر لزوم استفاده از نخبگان در توسعه صنایع الكترونیك اظهار داشت: ما آمادگی داریم در سطح قانونگذاری بازار خوبی را برای محصولات میكروالكترونیك فراهم نماییم.



به گزارش ما دیجیتال به نقل از مهر، نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در اجلاس هم اندیشی صنعت میكروالكترونیك كه امروز در شهرك فناوری الكترونیك در ارومیه شروع به كار كرد، اظهار داشت: دانشگاه ارومیه نقش مهمی در حوزه آی سی تی داشته و در زمینه صنایع الكترونیك به خوبی عمل كرده است.
وی اضافه كرد: از ابتدای برنامه ۲۰ساله در تلاش بوده ایم كه به رشد ۸ درصدی سالانه در حوزه میكروالكترونیك برسیم اما تنها توسعه در این زمینه با تاكید بر منابع خام و طبیعی زیر ۵ درصد بوده است.
جهانگرد با تاكید بر اینكه باید برای رشد، تكنولوژی را بكار بگیریم اظهار داشت: اگر ظرفیت های اقتصادی را نداشته باشیم و در این مسیر از تكنولوژی بهره مند نشویم نمی توانیم به اهدافمان برسیم.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات تصریح كرد: بهره مندی از تكنولوژی های نوین در صنعت میكروالكترونیك باعث تحقق رشد ۸ درصدی خواهد شد و این مورد تاثیر بسزایی در اقتصاد ما خواهد داشت.
جهانگرد با تاكید بر اینكه راه آینده پیش روی ما با رشد اقتصاد دانش بنیان همراه می باشد، اظهار داشت: تحقق اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی مستلزم بكارگیری از فناوری است.
وی اضافه كرد: هم اكنون كلان اقتصاد ایران در حوزه صنعت ۳۵ درصد، در كشاورزی ۱۲ درصد و در حوزه خدمات ۵۲ درصد است و در این صنایع به این میزان در جی دی پی سهم داریم.
جهانگرد با تاكید بر استفاده از تكنولوژی های مختلف مانند اینترنت اشیا خاطرنشان كرد: با استفاده از تكنولوژی می توانیم صنعت كشاورزی را توسعه دهیم كه باید در این راستا از محققان و فارغ التحصیلان كشور بهره ببریم.
به گفته وی ما اكنون در حوزه صنعت، می بینیم كه هزینه زیادی می گردد چونكه از تكنولوژی به خوبی در آن استفاده نمی گردد.
وی با اشاره به اینكه در هر بخشی از صنایع و عرضه خدمات نیاز داریم كه تكنولوژی را به این صنایع تزریق نماییم اظهار داشت: با استفاده از تكنولوژی می توانیم شاهد تحولات گسترده ای شویم.
جهانگرد تصریح كرد: در میان تكنولوژی ها، آی تی و آی سی تی، پیشران و ابزار توانمندسازی است كه در هر بخشی كاربرد دارد.
وی با اشاره به اینكه ما توانسته ایم در بخش هایی از صنعت با استفاده از تكنولوژی گام هایی برداریم اظهار داشت: ما نیازمند صنعت میكروالكترونیك هستیم كه در كشور ما طی سه دهه تلاش های زیادی در خصوص توسعه صنایع میكروالكترونیك شده است كه اكنون در سطح خانگی و در لوازم خانگی استفاده می گردد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات اضافه كرد: بعضی از شركت ها به این بلوغ رسیده اند كه از صنعت میكروالكترونیك بهره ببرند اما در این مسیر، ضعف هایی دیده می گردد.
وی اظهار داشت: هم اكنون نیروهای متخصص انسانی در صنعت میكروالكترونیك در كشور ما وجود دارند اما باید طراحی های كلانی برای بازار، صنعت و پاسخگویی به تقاضاها در این حوزه داشته باشیم.
جهانگرد با تاكید بر اینكه تعیین بازار معین، مسیر پیشروی صنعت میكروالكترونیك را باز می كند، اظهار داشت: پیشنهاد می نماییم كه نخبگان، تشكلی در این خصوص تولید كنند و نشست هایی در جهت توسعه صنایع میكروالكترونیك را دایر كنند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات تصریح كرد: نخبگان ما با تولید تشكل هایی می توانند در بحث های كلان ملی ورود پیدا كنند و در جهت رفع تقاضاهای كشور در این حوزه گام بردارند.
جهانگرد افزود: نیاز است كه با تاكید بر بخش خصوصی و كمك های دولت هزینه های آزمایشگاهی محققان فعال در این عرصه تامین گردد كه این امر سبب شتاب بخشی به صنعت خواهد شد.
وی تصریح كرد: ما آمادگی داریم در سطح قانونگذاری در مجلس و دولت بازار خوبی را برای محصولات میكروالكترونیك فراهم نماییم.
جهانگرد با تاكید بر تقویت حوزه میكروالكترونیك اظهار داشت: دولت و بخش خصوصی می توانند در حوزه بازار صنعت میكروالكترونیك سهمی داشته باشند.

1397/07/26
18:33:35
5.0/5
4727
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات