اعلام موفقیت های همراه اول

اعلام موفقیت های همراه اول ما دیجیتال: به گزارش اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سیار ایران، صبح روز یكشنبه ۲۵ تیرماه در مراسم افتتاح پروژه های همراه اول در راستای فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات كه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونان ایشان و جمعی از مدیران صنعت مخابرات كشور انجام گردید، مهندس وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول به تشریح دستاوردها و عملكرد همراه اول در فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات پرداخت.


صدوقی با اشاره به پروژه هایی كه در این مراسم افتتاح شد بیان داشت: امروز پروژه های همراه اول در فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات با حضور وزیر محترم ارتباطات و معاونان ایشان، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و دكتر عراقی مدیرعامل شركت ملی گاز ایران افتتاح می شود.
 
وی گفت: امروز اقداماتی را كه تقریباً‌ در ۵ ماه اخیر یعنی بعد از افتتاح فاز ۲ شبكه ملی اطلاعات انجام شده را افتتاح می كنیم. مراسم قبلی ۱۱ بهمن بود و امروز كه اواخر دولت یازدهم است، می خواهیم گزارش اقدامات خود را خدمت شما ارایه كنیم. 
صدوقی با اشاره به نامگذاری امسال به سال اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال گفت: امسال سعی كردیم با پروژه هایی كه با سازمان فنی و حرفه ای و یا اتاق اصناف شروع كردیم، برای آموزش، ایجاد مهارت و استفاده از توان داخلی اقدامی انجام دهیم.
صدوقی با بیان اینكه تاكنون همراه اول ۱۴۰ محصول ارائه كرده است، گفت: طی سه ماه گذشته نیز ۱۰ سرویس و محصول جدید به مشتركین ارائه شده است.
 
مدیرعامل همراه اول با تشریح وضعیت اپراتور اول در تعداد مشترك اظهار داشت: طی یكسال گذشته ترافیك دیتای ۴G، ۲۰ برابر شده است و هم اكنون همراه اول حدود ۲۵ میلیون مشترك دیتا دارد و در سال گذشته بیش از ۱۲ میلیون سیم كارت واگذار كرده كه از این تعداد بیش از ۹ میلیون آن ثبت و فعال شده است.
 
صدوقی افزود: همراه اول بیش از ۲.۱ میلیون مشترك جدید در سه ماهه نخست امسال جذب كرده است و ضریب نفوذ اپراتور اول در كشور۸۳.۶ درصد است. همراه اول طی ۴ سال دولت یازدهم بیش از ۲۶ میلیون مشترك جدید جذب كرده است.
مدیرعامل همراه اول با تأكید بر اینكه وزارت ارتباطات و رگولاتوری با ارائه طرح ترابردپذیری زمینه ایجاد رقابت شفاف را فراهم كرده است، گفت: همینطور كه می بینید روند جذب مشترك از طریق ترابرد در چند ماه اخیر كاملاً مثبت بوده و هم اینك همراه اول تنها اپراتوری است كه بالانس آن مثبت است. همراه اول با توجه به ۲۳ سال سابقه، طی چند سال اخیر شبكه خود را نوسازی كرد و با خدماتی كه به مشتركین ارائه كرد، موجب شد، حتی مشتركین سایر اپراتورها را نیز جذب كند كه این عملكرد تقریباً خلاف روند همه كشورهای دنیا بود. در تمام كشورهای دنیا اصولاً اپراتور اول سهم بازار از دست می دهد و خوشبختانه برای ما این اتفاق نیفتاد.
 
صدوقی با اشاره به شبكه ملی اطلاعات و برشمردن اركان آن، اقدامات همراه اول در فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات را تشریح كرد. وی گفت: در بحث شبكه های مترو و انتقال توسعه فیبر سایت ها جهت پشتیبانی از موبایل باند پهن، در فاز سوم ۸۲۲۰ سایت به فیبر متصل شده است. در محور شبكه های دسترسی نیز در پایان فاز سوم۱۳۸۶۰سایت نسل دو نوسازی شده است، ۱۰۴۲ شهر و ۹۷۰ روستا به شبكه نسل ۳ و ۷۱۰ شهر تحت پوشش شبكه نسل ۴ همراه اول قرار گرفتند. در محور مراكز تبادل ترافیك(IXP) نیز كه قرار بود ۴۰ گیگ ظرفیت نوسازی شود، هم اكنون حدود ۵۰ گیگ ظرفیت ایجاد شده است.
 
مدیرعامل همراه اول با اشاره به توسعه زیرساخت های مدیریت دسترسی به اینترنت، از ارایه سیم كارت دانش آموزی «انارستان» و سیم كارت كودك و نوجوان «درسا» خبر داد و گفت: هر دو الان سرویس دهی می كنند؛ بطوریكه طی یكماه گذشته حدود ۳۰۰ هزار سیم كارت انارستان واگذار شده است كه روند خوبی دارد و امیدواریم با ارائه تبلت بومی، محتوای بهتری به دانش آموزان ارائه كنیم .
صدوقی با اشاره به راه اندازی رسانه تعاملی و مدیریت آموزش مجازی همراه اول بیان داشت: ما برای ارائه IPTV راساً ورود نكردیم؛ بلكه زیرساخت ایجاد كردیم. سامانه تابان را هم برای اصناف كشور راه اندازی كردیم. ما آمادگی داریم برای تمام شركت هایی كه مجوز IPTV دریافت كردند، زیر ساخت لازم را مهیا كنیم. همچنین در آموزش و پرورش كار بزرگی انجام شد؛ حدود ۲.۹ میلیون معلم از طریق سامانه هایی كه راه اندازی كردیم آموزش دیده اند. در سامانه اصناف از ۹۰۰۰ هزار آموزشگاه كشور، الان ۱۰۲۰ آموزشگاه پنل دریافت كرده اند، حدود ۴۲۰۰ استاد برای این سامانه تعریف شده است كه بزودی با سایر اصناف نیز تفاهم نامه امضاء می شود.
وی در خصوص آخرین وضعیت سایت های موبایل باند پهن همراه اول نیز اظهار داشت: هم اكنون كه در پایان فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات قرار داریم، تعداد ۱۳۸۶۰ سایت نسل ۲.۷۵ ، ۱۶۴۹۱ سایت نسل ۳.۹ و ۹۷۰۰ سایت نسل ۴.۵ راه اندازی شده است كه این حجم از راه اندازی كه با كمك توان داخلی صورت گرفته، بی نظیر است.
 
صدوقی با بیان اینكه در بهمن ماه سال ۹۵ با شركت ملی گاز ایران در خصوص هوشمندسازی كنتورهای گاز تفاهم نامه امضاء شده است، تصریح كرد: در ۲۱ تیرماه سال جاری اولین تست موفق كنتور گاز در شبكه NB-IOT در ایران انجام شد كه هم اكنون ۵۰۰۰ كنتور در فاز پایلوت در حال بهره برداری است. البته در منطقه هم پنج روز قبل اولین بار این طرح اجرایی شده است. ما امیدواریم این طرح را روی كنتورهای آب و برق نیز انجام دهیم كه این امر یك تحول بزرگ را در كشور ایجاد می كند.
 
وی در خصوص وضعیت مالی شركت نیز گفت: همراه اول سعی كرده هم در صورت های مالی و هم در بورس شفاف عمل كند. همراه اول در ۴ سال گذشته همواره در بورس گزارش مقبول دریافت كرده است. این در حالی است كه مجمع ما در فروردین ماه یا اوایل اردیبهشت هر سال برگزار می شود. این تقریباً بی نظیر است كه شركتی با گردش مالی ۱۰۰۰۰ میلیارد تومانی در اولین ماه سال از بورس گزارش مقبول دریافت كند. در بورس هم طی ۲ سال گذشته از نظر شفافیت و اطلاع رسانی و كیفیت صورت های مالی، از رتبه ۱۳۳ به رتبه ۱۳ رسیده ایم.
 
مدیرعامل همراه اول در خصوص درآمد و سود این شركت در سه بازه زمانی «۴ سال پیش از خصوصی سازی»، «۴ سال نخست خصوصی سازی» و «۴ سال دولت یازدهم» نیز اظهار داشت: درآمد همراه اول در ۴ سال پیش از خصوصی شدن حدود۷۹۰۰ میلیارد تومان، در ۴ سال نخست خصوصی سازی حدود ۲۰۱۰۰ میلیارد تومان و در ۴ سال دولت یازدهم به ۳۷۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است كه رشد خوبی است.
 
همچنین در این بازه زمانی سود شركت از ۲۴۰۰ میلیارد تومان به ۵۵۰۰ میلیارد و در ادامه به ۱۰۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
صدوقی با اشاره به افتتاح پروژه های كلان ملی اپراتور اول در دولت یازدهم گفت: در این ۴ سال بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان پروژه انجام شده است كه ۲۴۵۰ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح پروژه های توسعه باند پهن و نوسازی و ارتقاء شبكه در شهریور ۹۴، ۴۱۴۷ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح پروژه های توسعه باند پهن به مناسبت دهه مباركه فجر در بهمن ۹۵ و ۱۴۷۵ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات در امروز است.
 
وی مبالغ پرداختی به خزانه دولت در ۴ سال دولت یازدهم را حدود ۱۹۳۰۰ میلیارد تومان عنوان كرد و گفت: این در حالی است كه ۴ سال پیش از خصوصی سازی یعنی سال ۸۴ تا ۸۷ حدود ۳۷۰۰ میلیارد تومان به دولت پرداخته بودیم.
صدوقی افزود: ارزش بازار همراه اول طی ۴ سال گذشته از ۸۸۳۹ میلیارد تومان به ۱۴۵۹۰ میلیارد تومان افزایش یافته است كه در بورس تقریباً كم نظیر است.
 
مدیرعامل همراه اول با بیان اینكه همراه اول رتبه اول در استفاده حداكثری از منابع و مهارت های ایرانی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را كسب كرده است افزود: اپراتور اول در چهار سال گذشته در ارزیابی رگولاتوری كه بر اساس استاندارد EFQM صورت می گیرد، همواره رتبه اول را كسب كرده است.
صدوقی با بیان اینكه طی یكسال گذشته بر اساس اعلام معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات سهم بازار همراه اول افزایش یافته است، تصریح كرد: سهم بازار همراه اول طی ۱۸ ماه اخیر با توجه به نوسازی انجام شده از ۵۷درصد به ۵۹درصد افزایش یافته است؛ اگر ما آمار رومینگ ملی را هم اضافه كنیم كه روزانه حدود یك میلیون و ۱۰۰ هزار مشترك از اپراتورهای دیگر از شبكه همراه اول استفاده می كنند، سهم بازار ما به حدود ۶۰درصد می رسد.
1396/04/26
22:47:28
5.0/5
4784
تگهای خبر: ارتباطات و فناوری اطلاعات , مخابرات , هوشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات