در گفت و گو با باشگاه ما دیجیتال مطرح شد؛

گره ترافیکی در اطراف میدان بهمن

گره ترافیکی در اطراف میدان بهمن به گزارش ما دیجیتال، شهردار منطقه ۱۶ تهران از شروع اقدامات جدی برای حل ریشه ای معضل ترافیک ناشی از فعالیت میدان میوه و تره بار بهمن در خیابان شهید وفایی آگاهی داد.



باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۱۶ تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به معضل ترافیکی در خیابان شهید وفایی منطقه ۱۶ اظهار داشت: ماهیت کارکرد فرامنطقه ای میدان بهمن، خصوصاً در قسمت توزیع گوشت و مرغ تهران، سبب شده تا خیابان شهید وفایی شاهد حجم بالای عبور و توقف خودروهای حمل و نقل پروتئین باشد که این امر، خصوصاً در ساعات اولیه صبح، عبور و مرور را مختل کرده است و زیرساخت های فعلی پیرامون میدان، کشش این میزان بار ترافیکی را ندارند.
وی ادامه داد: بمنظور رفع موقت و فوری این مشکل، بعد از تبادل نظر با رئیس پلیس راهور تهران، طرح جداسازی یک لاین مجزا از خیابان شهید وفایی برای عبور روان خودروها به تصویب رسیده است. این اقدام موقت، به نحو قابل توجهی از ازدحام موجود را کاهش خواهد داد و کارآمد است.
شهردار منطقه ۱۶ در ادامه به برنامه اساسی تر منطقه برای حل پایدار این معضل اشاره نمود و اظهار داشت: برنامه غائی ما، جابجایی بخش گوشت و پروتئین تهران از میدان بهمن است. در این راستا، مذاکراتی با معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، صورت گرفته و ایشان هم با این امر موافق هستند.
کاشانی پور از پیگیری همزمان دو گزینه جانمایی برای این انتقال اطلاع داد و اظهار داشت: نخستین گزینه، انتقال این بخش به میدان بزرگ میوه و تره بار است که مراحل شهرسازی و دریافت مجوز های لازم شروع شده است. گزینه دوم و جایگزین، جانمایی مناسب این بخش در محلی دیگر در خود منطقه ۱۶ است؛ محلی که دسترسی های عالی به بزرگراه ها داشته و هیچ گونه مزاحمتی برای شهروندان ایجاد ننماید.
او در آخر تصریح کرد: جدیت در پیگیری این دو گزینه برای انتقال دائمی بخش پروتئین وجود دارد و تا تحقق این هدف اساسی، طرح جداسازی لاین به عنوان اقدام موقت به سرعت اجرا می گردد تا آسایش شهروندان فراهم شود.
{$sepehr_media_20903454_400_300}
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۱۶ تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به معضل ترافیکی در خیابان شهید وفایی منطقه ۱۶ عنوان کرد: ماهیت کارکرد فرامنطقه ای میدان بهمن، بویژه در بخش توزیع گوشت و مرغ تهران، سبب شده تا خیابان شهید وفایی شاهد حجم بالای عبور و توقف خودرو های حمل و نقل پروتئین باشد که این امر، بویژه در ساعات اولیه صبح، عبور و مرور را مختل کرده است و زیرساخت های فعلی پیرامون میدان، کشش این میزان بار ترافیکی را ندارند.
وی افزود: بمنظور رفع موقت و فوری این مشکل، پس از تبادل نظر با رییس پلیس راهور تهران، طرح جداسازی یک لاین مجزا از خیابان شهید وفایی برای عبور روان خودرو ها به تصویب رسیده است. در این راستا، مذاکراتی با معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، انجام شده و ایشان هم با این امر موافق هستند.
کاشانی پور از پیگیری همزمان دو گزینه جانمایی برای این انتقال اطلاع داد و عنوان کرد: اولین گزینه، انتقال این بخش به میدان بزرگ میوه و تره بار است که مراحل شهرسازی و دریافت مجوز های لازم آغاز شده است.

منبع:

1404/07/13
15:59:36
5.0/5
10
تگهای خبر: باد , بو , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
پربیننده ترین در مادیجیتال

پربحث ترین در مادیجیتال

جدیدترین در مادیجیتال

madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات - مادیجیتال: نبض تپنده دنیای فناوری در دستان شما. آخرین اخبار دنیای تکنولوژی و IT را دنبال کنید